Freeswerk uitbesteden?

Binnen 24 uur een prijsindicatie

Op zoek naar professioneel freeswerk voor jouw organisatie?

Zoek je een betrouwbare, transparante leverancier met de scherpste levertijden? Wij helpen je graag met complexe 3-, 4- en 5-assige series. Zo makkelijk werkt het:

 • Upload jouw STEP-File en eventuele vragen, of vraag naar service op maat

 • Ontvang binnen 24 uur vrijblijvend het scherpste aanbod met volledige prijstransparantie

 • Voor het freeswerk in serieproductie gaat krijg je de gelegenheid om een testproduct te controleren

 • Reken dankzij onze (deels ) onbemande 24/7 productie op een razendsnelle levering. Wij leveren 80% van alle series worden binnen 14 dagen op de manier die jou uitkomt

Vraag direct een prijsindicatie aan of bel ons gerust op 0497 57 25 47

Direct een prijsindicatie aanvragen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op voor een prijsindicatie.

Upload indien mogelijk de STEP-File of PDF-file zodat wij jou zo concreet mogelijk van dienst kunnen zijn. Heb je geen STEP-File? Geen probleem, wij helpen je met al jouw vragen.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wat wij voor jou kunnen betekenen? Ontdek het in onze brochure

  Download onze brochure

  Ontvang de meest complexe series binnen deze 6 stappen

  Wij bieden de maakindustrie complexe series met een korte doorlooptijd tegen de scherpste prijs. Hoe we dat doen?

  Gemakkelijk jouw STEP-file uploaden

  Zodra je een prijsindicatie opvraagt kun je direct een STEP-file meesturen. Wij controleren het bestand en de haalbaarheid van de productie waarna de prijs berekend wordt. 

  Kan je geen STEP-file versturen? Dat is geen probleem, wij denken gedurende het hele proces met je mee zodat we de beste oplossing kunnen vinden. 

  Prijsindicatie opvragen

  Prijsindicatie serie

  Na het ontvangen van jouw aanvraag, de STEP-File en eventueel andere vragen, ontvang je van ons binnen 24 uur een prijsindicatie. We nemen graag contact met je op om eventueel verdere details te bespreken. Zo weet je razendsnel waar je aan toe bent en garanderen wij een heldere samenwerking! 

  Reken daarnaast bij ons op een volledige prijstransparantie. Dat betekent dat je precies kunt zien hoeveel iedere stap in het productieproces kost, zo betaal je dus nooit te veel. Voor we aan de productie beginnen ontvang je een vrijblijvende offerte.

  Prijsindicatie opvragen

  EMPB VDA 2 (Erstmusterprüfbericht)

  Zeker weten dat het eindproduct exact aan jouw eisen voldoet? Dat begrijpen we volledig, daarom bieden we je graag ter inspectie een testproduct dat onder realistische serie productieomstandigheden geproduceerd wordt. Zo houd jij controle over het eindresultaat.

  We beginnen direct met de productie van een testproduct na jouw akkoord op de offerte.

  Prijsindicatie opvragen

  Productie

  Zodra je akkoord gaat met de offerte en het testproduct gaan wij voor je aan de slag. Binnen 7 dagen starten wij met het (CNC) frezen van de gehele serie.

  Wij maken gebruik van (deels) onbemande 24/7 productie, op die manier garanderen we een voordelige prijs en een snelle levering. Dankzij ons hightech machinepark en de meest actuele werkprocessen leveren we de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij frezen alle soorten metaal tot en met 4000 x 1000 x 1500 mm.

  Prijsindicatie opvragen

  Kwaliteitscheck

  Zowel tijdens als na de productie monitoren we de kwaliteit van de serie uitgebreid met 3D meetapparatuur. Bij eventuele afwijkingen grijpen we direct in, zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.

  Verwacht de hoogst mogelijke kwaliteit:

  • Dertig jaar ervaring en vakkundig personeel
  • Jij ontvangt tijdens de productie een gerapporteerde meting volgens FAI (First Article Inspection voor akkoord)
  • EMPB (Erstmusterprüfbericht)
  • Elementen van PPAP (Production Part Approval Process)

  We zijn daarnaast NEN en ISO 9001 gecertificeerd en voldoen we aan verschillende klant- en branchespecifieke eisen.

  Mocht je toch nog vragen hebben over onze certificering of over hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw product? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

  Prijsindicatie opvragen

  Snelle levering

  Zodra het freeswerk klaar en goedgekeurd is leveren we zo snel mogelijk. Zeker 80% van onze series worden in heel Europa binnen 14 dagen geleverd. Daarnaast bieden we voor jouw gemak de volgende leveringsopties:

  • Afroeporders
  • In KIT (plug & play)
  • Als montage
  • Op aanvraag
  Prijsindicatie opvragen

  Deze branches rekenen op Lemmens Metaalbewerking

  Honderden organisaties in verschillende branches gingen u al voor.

  Direct een offerte opvragen

  Referenties

  Wij werken samen met talloze tevreden klanten. Lees hier over enkele cases en krijg inzicht in hoe wij waarde aan jouw product kunnen leveren.
  Vanwege eventuele gevoelige informatie waarborgen we de anonimiteit van onze klanten, zodoende refereren we hieronder niet aan onze klanten bij naam.

  Prijsreductie voor bestaande producten

  Eén van onze huidige afnemers had het produceren van freesdelen elders uitbesteed maar wilde de productie opschalen. Hier kwamen scherpe targets met betrekking tot de kostprijs bij kijken. Waardoor de organisatie besloot contact met ons op te nemen.

  Middels een grondige calculatie stelden wij een vlijmscherpe offerte op waarbij we erin slaagden een prijs onder de richtprijs te bieden. Dankzij ons inzicht en scherpe metingen konden wij precies onderbouwen hoe onze prijzen tot stand waren gekomen. Hierbij kozen we ervoor om volledig transparant te zijn op het gebied van materiaalkosten, bewerkingskosten en de uiteindelijke nabehandeling.

  De betreffende klant heeft reeds altijd onderdelen tot zijn beschikking gehad en nog belangrijker: dankzij onze transparante werkwijze heeft de klant continu ongekend inzicht in de kosten van zijn producten.

  Prijsindicatie opvragen

  Logistieke ondersteuning

  Een klant gaf bij ons aan dat hij kampte met problemen omtrent de levering van uitgangsmaterialen (gietdelen). Met regelmaat waren de materialen niet beschikbaar waardoor onderdelen voor de samenstelling niet gemaakt konden worden.

  Een van de bijkomende problemen was dat op bepaalde momenten geen producten geleverd konden worden terwijl op andere momenten de voorraad te hoog was. Met als gevolg een te hoge logistieke besturingslast. De productie van zijn machine ging hierdoor met horten en stoten.

  Lemmens heeft de toegewezen leveranciers overgenomen en koopt nu in. Wij monitoren de voorraad en verspanen de onderdelen. Hierdoor vormt Lemmens de logistieke buffer tussen de batchgewijze productie van de uitgangsmaterialen en de stuksgewijze productieflow van de machines van de eindklant.

  Ook de kwaliteit is de verantwoordelijkheid geworden van Lemmens. Voor de klant houdt dit in dat ze zich meer kunnen richten op de verkoop en montage van de machines en geen logistieke issues meer hoeven te tackelen.

  Prijsindicatie opvragen

  Snellere productie en levering van complexe producten

  Eén van onze klanten zocht enerzijds een oplossing op maat voor een zo snel mogelijke levering en anderzijds een goede reproduceerbaarheid van een complexer en groter onderdeel.

  Bij de orderaanname hebben we direct nagedacht over de productiestappen en de benodigde middelen. We namen contact op met de klant en verzorgden een relatie waarin tweerichtingsverkeer en transparantie hoog in het vaandel staan. Ook zijn we direct gestart met het maken van het freesprogramma en het produceren van de spanmiddelen. Door de gedegen aanpak kunnen de opstartkosten misschien hoger zijn, maar hierdoor kan de productprijs sneller naar een normaal productieniveau geschaald worden en kan de klant rekenen op kwaliteit en service op het hoogste niveau.

  Het allergrootste voordeel is dat we de complexe producten op deze manier kwalitatief beter en sneller kunnen produceren dan andere organisaties.

  Prijsindicatie opvragen

  Contactgegevens

  Peter van der Zwaan
  Directeur – Eigenaar bij Lemmens Metaalbewerking

  ‘Heb jij nog vragen of ben je benieuwd tegen welke topprijs en levertijd wij jouw opdracht op maat kunnen produceren? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!’

  Vraag hier een prijsindicatie op